Białko z brązowego ryżu

6060.00 Eur / 1 MT
20,00 EUR ( 0,33% ) in 7 days
50,00 EUR ( 0,83% ) in 28 days

Dostawca produktów pochodzenia roślinnego

Foodcom S.A.
29 Wernyhory Street
02-727 Warsaw
Poland (Europe)

 

+48 22 652 36 59
foodcom@foodcom.pl

W procesie produkcji ziarna brązowego ryżu są mielone i poddawane działaniu enzymu, który umożliwia wyodrębnienie węglowodanów z białka.
Końcowy produkt z białka ryżu to czysty, jasnobeżowy proszek o wyraźnym smaku.

 

Aplikacje

Białko z brązowego ryżu to popularny ekologiczny suplement diety wegańskiej i wegetariańskiej, wspomagający aktywny tryb życia. Jako lekkostrawny i hipoalergiczny jest również dobrą alternatywą dla osób z nietolerancją pokarmową. Często łączy się go z białkiem grochu w celu uzyskania optymalnej zawartości aminokwasów.

 

Aspekty techniczne

Główne właściwości funkcjonalne tego produktu to dobre żelowanie, dobra rozpuszczalność w wodzie. Inną cechą są korzyści odżywcze: bardzo wysoka zawartość białka i dobra zawartość aminokwasów.

 

Analiza fizyczno-chemiczna

Wilgotność max 10%
Białko min 80%
Popiół max 10%
Tłuszcz max 7%
Błonnik max 10%

 

Okres przydatności do spożycia

Białko z brązowego ryżu należy przechowywać w chłodnych (maksymalnie 20 ° C), suchych (maksymalnie 60% wilgotności względnej), poza ziemią, z dala od chemikaliów i materiałów o nieprzyjemnym zapachu. Okres przydatności do spożycia 24 miesiące od daty produkcji, w zamkniętym opakowaniu.

 

Opakowanie

Produkt zapakowany w 20 kg neutralny worek papierowy.

 

 

Dlaczego warto wybrać Foodcom jako dostawcę produktów pochodzenia roślinnego?

Naszą najlepszą obsługę potwierdza certyfikat BRC Agents & Brokers. Nasz wspaniały zespół wsparcia sprzedaży pomoże naszym handlowcom w płynnym i efektywnym prowadzeniu kontraktów i transakcji biznesowych, aby zapewnić najlepszą jakość usług wszystkim naszym Partnerom biznesowym. Nasz zespół logistyczny zajmie się transportem, a dział finansowy będzie odpowiedzialny za wszystkie sprawy związane z finansową częścią transakcji.

Europa Centralna (EUR)

a
b