Kazeina podpuszczkowa

Kazeina podpuszczkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka krowiego koagulowanego podpuszczką. Po koagulacji produkt jest oddzielany od serwatki, zagęszczany i suszony.

 

Foodcom S.A. zapewnia swoim Partnerom Biznesowym profil kazeiny od 30 do 90 mesh. Nasz produkt jest naturalny i świeży. Posiada świetne właściwości użytkowe - rozciągliwość, poprawę tekstury oraz dobre właściwości topnienia i emulgowania.

 

Kazeina podpuszczkowa może być wykorzystywana do produkcji serów funkcjonalnych, odżywiania klinicznego, suplementów fitness, sosów i dipów, produkcji koncentratów spożywczych oraz produktów garmażeryjnych.

 

Dzięki doświadczeniu dostarczamy produkt najwyższej jakości. Nasz doskonały serwis został potwierdzony certyfikatem BRC Agents & Brokers.

 

Kazeina podpuszczkowa jest dostępna w workach 20/25 kg oraz w „dużych workach”.

Średni okres trwałości - 12 miesięcy.

Historia cen

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć wykres cen.